Muhlis Akarsu adına ilk web site çalışmasını 2007 yılının Şubat ayında yapmıştık. 2013'de ise yine büyük emekler sonucu sitemizi yenilemiş ve farklı bir ara yüze kavuşmasını sağlamıştık. O dönemlerden bu yana hayatımızda elbette birçok şey değişti. Senelerin hızla akıp gitmesi ve teknolojinin bu denli gelişerek ilerlemesi bizi yeni bir tasarım yapma isteğine yöneltti. Bu zamana kadar ki Muhlis Akarsu siteleri arasında yapmış olduğumuz en iyi tasarımın bu çalışmamız olduğunu söylemek yanlış olmaz. Sade ve modern görüntüsünün yanı sıra kullanım açısından da kolay bir site oldu.

Peki sitemizde nelere yer verdik? Bunları sıralayacak olursak:

  • Beş dilde biyografisi. (Türkçe, İngilizce, Fransızca, Almanca ve Flemenkçe)
  • Plaklarını ve kasetlerini kronolojik sıralaması
  • Şiirleri
  • Fotoğrafları ve videoları
  • Sivas Katliamı'nda kaybettiğimiz canlar için hazırlamış olduğumuz görseller.
  • Türkü notaları

Bizler, Muhlis Akarsu'nun evrensel perspektifinde Anadolu halk kültürünün bütün Ozanlarına/Aşıklarına hizmet vermekteyiz. Samimiyetle söylüyoruz ki bu kararlılığımız ve hevesimiz ilk günkü heyecanımızla devam ediyor. Umuyoruz ki yıllarca bu böyle sürüp gidecek ve çok daha büyük kitlelere ulaşım sağlayarak kültüre hizmet etmeye devam edeceğiz.

Bizlere İletişim kısmından dilediğiniz soruları sorabilirsiniz. Sorularınıza en kısa sürede cevap veriyor olacağız. Bunun yanı sıra anadoludaozanlar@gmail.com mail adresine mail de atabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ediyoruz. Çok selamlar!